Dizinin son bölümü herkesi ağlattı

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisi 23 Kasım Salı Günü yayınlanan 10.Bölümün de izleyicisini ekran başında göz yaşına boğdu. İşte Gönül Turgut'un sesinden o duygu yüklü şarkı...

Dizinin son bölümü herkesi ağlattı
Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak" isimli şarkının önce Yeliz tarafından seslendirildiği zannedildi. Dizinin yayınlandığı saatlerde ünlü şarkıcının takipçileri Yeliz'i tebrik etmeye başladılar. Ancak Yeliz, bu yanlış anlaşılmayı şu sözlerle düzeltti; "Şarkıyı söyleyen ben değilim. Çok isterdim ama bu şarkı söylendiği zaman ben de Osman kadardım. Söyleyen Gönül Turgut. Müthiş ses."

İlgiyle takip edilen dizi, salı günü yayınlanan özet ve yeni bölümüyle reyting rekorlarını yeniden zorladı.

Sözleri Fecri Ebcioğlu tarafından yazılan şarkının sözleri şöyle;

Günler bak nasıl geçiyor bir bir.
Geriye dönmek mümkün değil.
Söyle kaç günlük ömrümüz kaldı?
Kaç gün kaldı hiç belli değil!

Üzüntüyü bırak sen yaşamaya bak,
Bilmiyorsun yarın ne olacak?
Gününü gün et sen!
Gül eğlen neşelen!
Bir daha geri gelmiyor giden!
Lay lay laa...

Belki şimdi sen gençsin güzelsin,
Güvenme sakın bu günlerine.
Bir gün elveda diyeceksin!
Sen hayata sevdiklerine...

Üzüntüyü bırak sen yaşamaya bak!
Bilmiyorsun yarın ne olacak.
Gününü gün et sen!

Gül eğlen neşelen!
Bir daha geri gelmiyor giden!
Lay lay laa...

Ne aşklar vardır hep unutuldu.
Hepsi bitti bir hayal oldu.
Biraz kıskançlık birkaç hatıra,
İşte aşkın hayatın sonu.

İŞTE HERKESİ GÖZ YAŞINA BOĞAN O SAHNE- TIKLAYIN İZLEYİN

Dizinin özeti

Ali’nin duruşmaya gelmemesi üzerine boşanma davası ertelenir. Acı haber tez ulaşır, Cemile ve Hasefe Hanım da soluğu hastanede alırlar. Üç kadının yolu bu kez hastane koridorunda kesişir. Endişeli ve gergin bekleyiş başlar. Baygın halde yatan Ali’nin dudaklarından dökülen kelimelerse fitili ateşleyen kıvılcım gibidir, Carolin’i kıskançlık krizine sokar.

Hakan bir kez daha Berrin ile konuşmaya çalışır ancak değişen bir şey yoktur. Bunu kaldıramayan genç adam bir karar verir ve Resul’ü ziyaret eder. Ahmet ile konuşmaya giden Berrin ise orada kendinden gizlenen bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

Soner ile buluşmaya devam eden Aylin onunla bu kez çiftlik evine gider ancak beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.

İnci öğretmene serenad yapmaya giden Mete’yi ise Necati takiptedir. Ancak Mete’yi orada başka bir sürpriz daha beklemektedir. Ali’nin taburcu olması yaklaşırken Carolin’in planları Hollanda’dan gelen bir telefon ile bozulur.

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisi 23 Kasım bölümünde Gönül Turgut'ğn sesinden 'Üzüntüyü Bırak Yaşamana Bak' şarkısı izleyenler tarafından duygulu dakikaların yaşamasına sebep oldu...