Ak Partili Önal Görevinden İstifa Etti

Ak Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal İlçe binasında yaptığı basın açıklamasında Ak Parti Merkez İlçe yönetimi ile birlikte istifa ettiğini açıkladı.

Ak Partili Önal Görevinden İstifa Etti
Ak Parti'nin Manisa'da başarısını arttırmak ve önünü açmak için görevden istifa ettiğini öne süren Önal, "Partinin önünü açmak için istifa kararını aldığını belirtti. Manisa AK Parti Merkez İlçe teşkilatı olarak 2 yıllık görev süresinde yönetim kurulu ve üyeler ile AK Parti'nin bayrağını daha yukarı çıkarmayı hedeflediklerini ve çok başarılı çalışmalara imza attıklarını söyleyen Önal, "Merkez İlçe teşkilatı olarak tek bir yumruk halinde AK Partinin başarısı için çalıştık. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği gayreti Manisa'ya yansıttık, oy potansiyelini layık olduğu yere taşıdık. Nitekim 12 Eylül tarihinde yapılan Referandum'da yüzde 53'e yakın oy oranı ile önemli bir başarı sağladık. İzmir'den, Turgutlu'dan, Salihli'den Alaşehir'den 'Hayır' oyu çıkarken bir tek Manisa Merkez 'Evet' çıkarmış ve AK Parti'ye teslim etmiştir. Bunun onur ve gururu bize yetecektir" diye konuştu.
"AK PARTİNİN MANİSA'DA OY POTANSİYELİNİ ARTTIRMAK İÇİN İSTİFA ETTİK"
Gazetelerde görevden alındığına yönelik çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını düzenlediği toplantıda dile getiren Önal, Manisa'da parti içindeki huzursuzlukların AK Parti'nin çıkışına engel oluşturacak pozisyon oluşturması nedeniyle istifa ettiğini ve yeni bir kadronun daha başarılı işler yapacağına inandığını söyledi. Önal şöyle devam etti: "Manisa'da parti içinde yaşananlar AK Parti'nin çıkışına engel olmaya başlamasıyla konu bazı noktalara ulaşmış ve İl Başkanımız ile Ankara'da Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanımız Ekrem Erdem ile yaptığımız toplantıda Manisa'nın başarısını masaya yatırmış bulunmaktayız. AK Parti'nin Manisa'da oy potansiyelini arttırmaya katkısı olacağı inancı ile istifa edeceğimi ifade ettim ve kararı ortak bir şekilde aldık. Yoksa şahsıma tebliğ edilen bir karar yok. 30 Yönetim Kurulu üyemiz ile istifa dilekçelerimizi oluşturduk Genel Merkezimize göndereceğiz. Hepimiz de partimizin içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz"