Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsviçre'deki temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye dönecek.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsviçre'deki temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye dönecek.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yerel Medya Semineri ile Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenecek toplantıya katılacak. (09.15 -10.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya'da yeni yapılan MHP binasını ziyaret edecek. (17.30)

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan, seçim startını Eyüp Sultan'dan verecek. (13.00)

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Maliye Bakanlığı bütçe görüşmeleri yapılacak.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül İzmir'de çeşitli temas ve incelemelerde bulunacak. (09.50 - 17.30)

Diyalog Avrasya Platformu 9. Genel Kurul toplantısına Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf katılacak. (10.00- 18.00)

TTNET'in ünlü aktör Şener Şen ve Olgun Şimşek'in rol aldığı yeni reklam filmi kamuoyuna tanıtılacak. (10.00)

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, bölgedeki haberleşme ve internet hizmetlerinin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde, çağın gereklerine uygun olarak bölge katılımcılarına sunulması amacıyla bölgede, Fiberoptik Kablolu Şebeke tesis edecek. Konuyla ilgili olarak Telekom ile protokol imzalanacak. (10.00)

AK Parti İzmir milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nca düzenlenen '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' etkinliklerine katılacak.

Bursa'da 1-5 Aralık tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek 8. Ulusal Temiz Enerji Günleri Sempozyumu ve Fuarı ile ilgili basın toplantısı düzenlenecek. (10.00)

Bursa Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı ve Sosyal Hastalıklar Şubesi tarafından düzenlenen 'Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetle Mücadelede Sağlık Personelinin Rolü ve Uygulanacak Prosedürler' konulu eğitimlerin kapanış töreni yapılacak. (11.00)

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD), devlet hibeleri ile sanayiciyi buluşturma platformu kuruyor. (14.00)

BTSO bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi'nin bu yıl 3. kez gerçekleştirdiği AB Bilgi Yarışması İl Finali yapılacak. (10.00)

Bursa Valiliği Çocuk Hizmetleri Koordinasyon Merkezi koordinasyonu ve İl Çocuk Hakları Yetişkin ve Çocuk Komitelerinin Organizasyonu toplantısı yapılacak. (13.00 – 17.00)

Kayseri Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Hizmet İçi Yerinden Eğitim Programı çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü kampus alanı içerisinde "Toplumsal Olaylara Müdahale" tatbikatı yapacak. (14.00)

Sağlıkta dönüşüm projesi çerçevesinde Karayazı Devlet Hastanesi'nde kurulan ameliyathanede ilk kez fıtık ve apandist ameliyatı gerçekleştirildi. Yıllarca doktor ve hastane sıkıntısı çekilen ilçede gerçekleştirilen ameliyatla, hastalar artık 180 kilometre uzaklıktaki Erzurum il merkezinde ameliyat ve muayene olmaktan kurtuldu.

2011 Kış Oyunlarında güvenlik önlemlerini arttıran Erzurum Emniyet Müdürlüğü olası terörist ve toplumsal olaylara karşı üst seviyede alarma geçti. Bu amaçla çevik kuvvet ve özel timler sık sık olası eylemlere karşı tatbikat yapmaya başladı.

Samsun 100. Yıl Lisesi'ne şehit Ahmet Altunoğlu'nun adının verilmesi nedeniyle okulda tören düzenlenecek. (10.00)

Avrupa Bilgi Yarışması 2010 İl Finali Atatürk Kültür Merkezi Küçük Salon'da gerçekleştirilecek. (10.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi başkanlığında Canik Kültür Merkezi'nde yerel yönetimler şurası toplanacak.(13.00)

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, İkram Sofrası'nda basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Milli Eğitim İl Müdürülüğü ile ortaklaşa yaptıkları öğretmenler günü nedeniyle öğrencilere 280 bin defter desteği kampanyasının basın toplantısını yapacak. (16.00)

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için bu kente gidecek. (14.00)

Beko Basketbol Ligi'nde 7. hafta Türk Telekom - Galatasaray Cafe Crown maçıyla başlayacak. (19.00)

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftası Eskişehirspor – Manisaspor maçıyla başlıyor. (20.00)