Bursaspor Valencia maçı ne zaman

Şampiyonlar Ligi C grubu'nda Valencia Bursaspor maçı ne zaman oynanacak? Valencia Bursaspor maçı canlı olarak hangi kanalda yayınlanacak? Valencia Bursaspor maçı saat kaçta başlayacak? Valencia Bursaspor maçı tüm ayrıntıları. İşte Valencia Bursaspor maçı...

Bursaspor Valencia maçı ne zaman
Bursaspor, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki beşinci maçında bu akşam deplasmanda Valencia ile karşılaşacak.

Bursaspor, ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi gruplarında beşinci maçını Mestalla Stadı'nda Valencia ile oynayacak.

İlk dört maçını gol atamadan kaybeden yeşil-beyazlılar, Bursa'da 4-0 yenildikleri rakibi karşısında tam kadro mücadele edecek.

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, ''normal şartlarda maçın favorisi Valencia gibi görünüyor ama biz de sürpriz bir sonuca imza atmak isteyeceğiz'' dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselme şanslarını yitirmelerine karşın UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şanslarının sürdüğünü belirten Sağlam, "umudun devam ettiği her yerde mücadelemize devam etmek zorundayız" diye konuştu.

Bursaspor Valencia maçı ne zaman


Bursaspor'un karşılaşmaya Ivankov, Mustafa Keçeli, Ömer Erdoğan, İbrahim, Vederson, Volkan Şen, Ergiç, Insua, Ozan İpek, Sercan, Turgay Bahadır 11'i ile çıkması bekleniyor.

Grupta yedi puanla ikinci sırada yer alan Valencia'da Türk orta saha oyuncusu Mehmet Topal sakatlığı nedeniyle forma giymeyecek.

İspanyol takımında savunma oyuncuları David Navarro, Miguel ve Jeremy Mathieu de sakatlar listesinde ve Bursaspor'a karşı oynamayacaklar.

Valencia, Bursaspor'u mağlup ettiği ve Rangers da Ibrox'ta Manchester United'ı yenemediği takdirde grup maçlarının son haftasına kalmadan son 16'yı garantileyecek.

Portekizli hakem Bruno Miguel'in yöneteceği Valencia-Bursaspor maçı saat 21:45'te başlayacak.Bu akşam oynanacak olan Valencia Bursaspor maçını Star TV canlı olarak yayınlayacak...