Polisten Öğretmenlere Hediye Çiçek

Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet, çat kapı ziyaret ettiği Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda görev yapan eğitimcilerin öğretmenler günlerini kutladı.

Polisten Öğretmenlere Hediye Çiçek
Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz tarafından bir yıl önce başlatılan Kardeş Okul Kardeş Kurum Projesi çerçevesinde kardeş okulları olan Amasya merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Emniyet Müdürü Ayhan Acet, okulda görev yapan 30 öğretmene çiçek verdi ve öğretmenler günlerini kutladı.
Kardeş okullarının kendilerini polis gününde ziyaret ettiğini anımsatan Acet, "Eğitim bizim için çok önemli. Zira eğitime destek verildiğinde nelerin başarıldığı görüyoruz. Her şey çocuklar için, onların başarısı bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımızın ülkesine faydalı bir birey olarak yetişmesinde öğretmenlerimizin rolü büyük" dedi.
22 yıllık eğitimci olduğunu belirten öğretmen Meltem Pehlivan ise mesleki hayatında ilk defa polislerden hediye aldığını vurgularken, Amasya'da yayaların karşıdan karşıya geçerken araçların durup yaya geçişini beklemelerinin ve kentte korna sesi duyulmamasının ilginç olduğunu kaydetti.