Türk Telekom Antrenörü Akagün, Eurochallange için umutlarımızı yitirmedik

Ülkemizi FIBA EuroChallenge'da temsil eden Türk Telekom grubundaki ikinci maçında Belgacom Liege ile yarın Ankara'da karşılaşacak.

Türk Tele

Ülkemizi FIBA EuroChallenge'da temsil eden Türk Telekom grubundaki ikinci maçında Belgacom Liege ile yarın Ankara'da karşılaşacak.

Türk Telekom, FIBA EuroChallenge D Grubu'ndaki ikinci maçını 23 Kasım 2010 Salı günü saat 19.15'te Belçika temsilcisi Belgacom Liege ile oynayacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Norrköping Dolphins ile oynadığı maçı kaybederek puan cetvelinde son sırada yer alan Türk Telekom, Ankara'da oynacağı bu maçı kazanarak seyirci ve saha avantajını iyi kullanmayı hedefliyor.

Bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile tamamlayacak olan Mavi Beyazlılar, yarın sabah da hafif bir şut antrenmanı yapacaklar. Antrenör Faruk Akagün, Norrköping karşısında talihsiz bir yenilgi aldıklarını ifade ederek, "Eurochallange için umutlarımızı yitirmedik. Evimizde Belgacom Liege karşısında kazanarak iyi bir çizgi yakalamak ve turnuvada şansımızın sürmesini istiyoruz. Bu maçın ardından da evimizde Galatasaray Cafe Crown ile karşılaşacağız. Galatasaray Cafe Crown kontröllü oynayan bir takım. Zorlu bir rakip. Evimizde olmasının avantajı ile biz bu iki maçı da kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.