Sp Gik Üyesi Çalışkan: 'Onların Görevi Partiyi Bölmekti, Bölüp Gittiler'

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi ve Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, partideki istifalarla ilgili olarak, "Onların görevi partiyi bölmekti, bölüp gittiler

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi ve Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, partideki istifalarla ilgili olarak, "Onların görevi partiyi bölmekti, bölüp gittiler. Partiden istifa ederken 15 TV kanalı canlı yayınladı, fakat parti kurduklarında sadece bir kanaldan yayınlandı" dedi.
Çalışkan, Hatay İl Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Saadet Partisi'nin yeni bir döneme girdiğini söyledi. Seçime kadar çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Çalışkan, bir süre önce Saadet Partisi'nde yaşanan bölünmeyi de değerlendirdi. HAS Parti yönetimini ve Numan Kurtulmuş'u hedef alan Çalışkan, "Onların görevi partiyi bölmekti, bölüp gittiler. Partiden istifa ederken 15 TV kanalı canlı yayınladı, ama yeni parti kurduklarında sadece bir kanaldan yayınlandı, çünkü görevleri bitti. Fikirlerinin
ne olduğunu da bilen yok. Her şey milletin gözünün önünde oldu. Minareyi çalan kılıfı uydururmuş, yani gitmeye karar verince buna zemin hazırladılar. Gidişlerini meşrulaştırmak için olaylara çanak tuttular. Kaptan köşkünde oturanlar geminin su almasını önlemekle yükümlüydüler, görevlerini ihmal ettiler" diye konuştu.
Saadet Partisi'nin Hatay teşkilatlarının dimdik ayakta olduğunu ifade eden Çalışkan, "Bu güne kadar mücadelemizi sürdürdük, bundan sonra da sürdüreceğiz. Saadet Partisi olarak herkese kapımız açıktır" dedi.
Türk siyasetinin gizli bir el tarafından dizayn edildiğini iddia eden Çalışkan, şunları kaydetti:
"Batının her isteğini kitabına uydurarak yerine getiren AK Parti'nin tekrar tek başına iktidara gelmesini isteyen irade, CHP'ye, MHP'ye ve en sonunda da Saadet Partisi'ne çengel attı. Ama inanıyorum ki tekrar rayına giren Saadet Partisi, iğneyle kuyu kazmaya devam edecek ve seçimlerden başarıyla çıkacaktır."