Kcetaş'ta Coşkulu Bayramlaşma

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. çalışanları 9 gün süren Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde Genel Müdür Şadi Büyükkeçeci'nin başkanlığında bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

Kcetaş'ta Coşkulu Bayramlaşma
Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. çalışanları Kurban bayramı sonrası ilk mesai gününde bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Şirket yemekhanesinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Genel Müdür Şadi Büyükkeçeci ve yöneticiler çalışanların bayramlarını tebrik etti. Salonu dolduran çalışanlarla tek tek tokalaşan Genel Müdür Şadi Büyükkeçeci burada yaptığı kısa konuşmada, "Değerli arkadaşlar, güzel bir bayramı daha geride bıraktık. Kurban Bayramı tatilinin ardından yeniden bir araya geldik. Burada da hep birlikte bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik. Allah bizleri sağlık, sıhhat, huzur ve afiyet içerisinde daha nice bayramlara ulaştırsın. Allah kaza bela vermesin. Allah işlerinizde kolaylıklar versin. Bayramlaşma törenimize katılan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, işlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'nin yaptığı konuşma sonrasında çalışanlara bayram şekeri ve kolonya ikram edilmesiyle bayramlaşma töreni sona erdi.