Ayvalık'ta Yayaya Çarpan Araç Korkuttu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde önceki gün meydana gelen kazada karşıdan karşıya hızla geçmeye çalışan bir çocuğa çarpan araç korkuttu.

Kurban bayramının ikinci günü meydan gelen kazada, Edremit istikametinden ilçeye giriş yapmakta olan Yasin Doğru yönetiminde ki 10 YP 886 plakalı araç, Ticaret Meslek Lisesi sapağı ile Sanayi Sitesi yolunda, karşısına aniden çıkan 15 yaşındaki Batuhan Uzbasan adlı çocuğa çarptı.
Çarpmanın etkisiyle aracın ön camından içeriye giren küçük çocuk kanlar içinde kaldı. Olay yerine gelen ambulans ile Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı, kaza sırasında vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar ve kesiklerin oluştuğu ve sol omzunun yerinden çıktığı öğrenildi. Kazayı yapan araç sürücüsü Yasin Doğru, "Küçük çocuk, yol kenarında park halinde bulunan bir kamyonun ön tarafından aniden karşıma çıktı. Ne olduğunu anlayamadan çocuğa çarptım. Çok üzgünüm" diye konuştu.
Kazanın ardından bazı vatandaşların kazanın olduğu yerin trafik kazalarına çok müsait bir noktada olduğunu ve yetkililerin bu alanda gerekli düzenlemeleri yaparak, olası ölümlü kazaların önüne geçmesi gerektiği ifade etmeleri dikkat çekti.