Ankaragücü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı heyecanı

Ankaragücü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı heyecanı başladı. Ankaragücü İstanbul B.B maçında gülen taraf kim olacak? Ankaragücü İstanbul B.B maçı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 17:00'de oynanacak.

Ankaragücü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı heyecanı
Ankaragücü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı heyecanı başladı. Ankaragücü İstanbul B.B maçında gülen taraf kim olacak? Ankaragücü İstanbul B.B maçı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 17:00'de oynanacak. (Lig Tv canlı maç izle , Justin Tv canlı maç izle ve canlı maç izle)

Spor Toto Süper Lig'deki son 4 maçını da kazanarak 4. sıraya kadar yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın (Pazar) deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

Ligin 8. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 yenildiği maçın ardından sırasıyla Gaziantepspor (1-0), Bucaspor (2-0), Sivasspor (4-0) ve Kardemir Karabükspor'u (2-1) mağlup eden lacivert-turunculu ekip, başkent deplasmanında galibiyet serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Ligin 12. haftası sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor 22 puanla 4'üncü, Ankaragücü ise 15 puanla 11'inci sırada yer alıyor.

Ankaragücü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı heyecanı LİG TV CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Lacivert-turunculu kulübün futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, şu anki konumları itibariyle iyi durumda olduklarını, ancak sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Yarınki rakipleri Ankaragücü'nün ligin iyi takımlarından biri olduğunu ve kadrosunda önemli oyuncular barındırdığını belirten Dizar, yaptığı açıklamada, ''Kaliteli bir kadroları var. Bunu sahaya yansıttıkları zaman iyi neticeler alıyorlar. Oldukça zor bir maç olacak. Ama biz her zamanki gibi kazanma duygusu içindeyiz. Gereken dikkati gösterirsek umarım arzu ettiğimiz sonuçla İstanbul'a döneriz'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da sakatlıkları bulunan Taner Gülleri, Marcus Vinicius Cesario, Marcin Kus, Serhat Gülpınar, Kenan Hasagiç, Metin Depe ve Can Arat'ın yarınki maçta forma giyemeyeceği bildirildi.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maçı hakem Özgür Yankaya yönetecek.