Sivasspor Karabükspor maçı LİG TV canlı izle

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor Karabükspor maçı ile devam ediyor. Sivasspor Karabükspor LİG TV canlı yayınlayacak. LİG TV canlı yayın ne zaman başlayacak. Sivasspor Karabükspor maçı muhtemel 11'leri belirlendi. İşte Sivasspor Karabükspor maçı...

Sivasspor Karabükspor maçı LİG TV canlı izle
Sivasspor ile Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de cumartesi günü ilk kez karşılaşacak.

LİG TV CANLI İZLEYİN

Bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamayan Sivasspor, sahasında ligin flaş takımlarından Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maçı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Serkan Akal ve Serdar Diyadin'in yapacağı maçta, Mehmet Fatih Gökçe de dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ligde 13. haftaya 7 puanla 17'nci sırada giren Sivasspor ile haftaya 18 puanla 8'inci sırada giren Kardemir Karabükspor arasındaki mücadeleye futbol severlerin ilgi göstermesi bekleniyor. Karşılaşmanın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor gişesinde satılıyor.

Gişede kale arkası tribünü ve misafir takım tribünü biletleri 5, maraton tribünü biletleri 10, VİP tribünü biletleri 15 liradan satılıyor.

Ligde 11 maçtır galibiyete hasret olan Sivasspor, Kardemir Karabükspor'u yenerek galibiyet hasretini noktalamak istiyor. Sivasspor'da, sakatlığı devam eden kaleci Sead Ramoviç ve Manisaspor maçında omzundan sakatlanarak tedavisi süren Murat Sözgelmez ile sakatlıktan yeni çıkan ancak takımdan ayrı olarak çalışmalara başlayan Hayrettin Yerlikaya ve Abdurrahaman Dereli'nin, Kardemir Karabükspor karşısında forma giyemeyeceği açıklandı.