Beşiktaş Konyaspor maçı muhtemel 11'leri

Spor Toto Süper Lig'de Beşikaş Konyaspor maçı bugün oynanacak. Beşiktaş Konyaspor maçı muhtemel 11'leri belirlendi. Beşiktaş Konyaspor maçı LİG TV canlı yayınlyacak. Beşiktaş Konyaspor maçı canlı anlatım olarak izlemek için tıklayın. İşte Beşiktaş Konyaspor maçı...

Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren Beşiktaş bugün Fi-Yapı İnönü Stadı’nda Konyaspor’u ağırlıyor. Saat 19.00’da başlayacak olan Beşiktaş-Konyaspor maçını hakem Halis Özkahya yönetecek. Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanacak zorlu karşılaşma Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Spor Toto Süper Ligi’nde sıkıntılı bir dönem geçiren ve geçen hafta Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-0 yenerek rahat bir nefes alan Beşiktaş, alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Konyaspor karşısında 3 puanı hedefliyor.

Lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde, 20 puanla 6. sırada 13. haftaya giren ''Kara Kartallar'', 9 puanla 15. sıradaki Konyaspor'u yenerek, gelecek haftaki Galatasaray derbisi öncesi moral bulmak amacında.

Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Guti ile sakatlıkları bulunan Bobo ve Nihat bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılarda ayrıca Ekrem ve Ferrari'nin de tedavilerin sürdüğü belirtildi.

KONYASPOR CEPHESİ

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, maç öncesinde yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan puan ya da puanlar alacak güçlerinin olduğunu söyledi.

Doğan, yaptığı açıklamada, takımın performansından memnun olduğunu, iyi mücadele etmelerine rağmen yapılan hatalardan dolayı gerekli puanları alamadıklarını belirtti.

Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla döneceklerine inandığını ve takımının da bu güce sahip olduğunu söyledi.

Konyaspor'da Beşiktaş maçı öncesinde Mehmet Sedef'in cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

TAKIMLARIN KADROLARI

BEŞİKTAŞ
Hakan
Hilbert
Ersan
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Aurelio
Ernst
Holosko
Quaresma
Tabata
Nobre

KONYASPOR
Orkun
Basem Abbas
Emre Toraman
Kere
Hakan Aslantaş
Erdal
Montano
Veli
Lietava
Adnan
Tazemata

SAAT: 19.00
STAT: FİYAPI İnönü
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: LigTV