Medical Park'a İki Uzman Daha

Medical Park Gaziantep Hastanesi, uzman hekim kadrosuna dinamizm katarak hizmet vermeye devam ediyor.

Medical Park'a İki Uzman Daha
Kardiyoloji Uzmanı Dr. Fatih Poyraz ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Özlem Çınar, Medical Park ailesine katılarak hasta kabulüne başladılar. "Herkes için sağlık" prensibiyle 2008 yılından bu yana bölge halkına hizmet sunan Medical Park Gaziantep Hastanesi, yeni katılan isimlerle birlikte dinamik bir ekip tablosu çizmeye devam ediyor.
1978 Osmaniye doğumlu olan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Fatih Poyraz, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra 2009 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kardiyoloji alanında ihtisas eğitimini tamamladı. Adıyaman Devlet Hastanesinde görev yapan, İnvaziv (girişimsel) Kardiyoloji, koroner anjiyografi, kalp katererizasyonu, Elektro Fizyoloji, Ekokardiyografi, balon anjiyoplasti ve stent uygulamaları konusunda tecrübeli olan Dr. Fatih Poyraz'ın 5 tanesi uluslararası alanda olmak üzere 7 adet bilimsel makale çalışması bulunmaktadır. Evli ve bir çocuk sahibi olan Poyraz, iyi derecede İngilizce biliyor.
1978 İzmir'de dünyaya gelen Uzm. Dr. Özlem Çınar, İstanbul Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon dalında uzmanlık eğitimini tamamladı. 2008-2010 yılları arasında Diyarbakır Ergani Devlet Hastanesi ve Ergani Özel Dünya Tıp Merkezinde görev yapan Dr. Özlem Çınar'ın 3 adet uluslararası ve 2 adet ulusal çaplı bilimsel çalışmalarda yayınlanan makale ile 1 adet yayımlanma aşamasında olan çeviri projesi bulunuyor. Rejyonel anestezi, yoğun bakım ve ağrı takibi konularında çalışan Uzm. Dr. Özlem Çınar, iyi derecede İngilizce biliyor.