Bursaspor Manchester maçı muhtemel 11'leri

Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor Manchester United ile karşılaşıyor. Bursaspor Manchester maçı muhtemel 11'leri belirlendi. Bursaspor Manchester maçı hangi kanalda? Bursaspor Manchester Star TV izle. Bursaspor Manchester maçı ayrıntıları. İşte Bursaspor Manchester maçı...

Bursaspor Manchester maçı muhtemel 11'leri
Bursa için son şans

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Bursaspor, İngiliz devi Manchester United'ı konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Bursaspor, Atatürk Stadı’nda İngiliz devi Manchester United’ı konuk edecek.

İngilizler üstün

56 futbol maçının oynandığı iki ülke takımları arasında 15 karşılaşma Türk takımlarının üstünlüğüyle sona ererken, 26'sından İngiliz takımları galip ayrıldı, 15 karşılaşma ise berabere sona erdi. Türk takımları, attığı 51 gole karşılık kalelerinde 90 gol gördü.

ManU bizi tanır

İngiliz ekibi Galatasaray ve Fenerbahçe ile geçmişte 2'şer kez rakip oldu. Manchester United ile yaptığı 11 maçtan 3'ünü kazanan, 5'ini kaybeden, 3'ünde ise berabere kalan Türk takımları, toplam 10 gol atıp, 17 gol yedi.

BURSASPOR
Ivankov
Ali Tandoğan
Ömer
İbrahim
Vederson
Hüseyin
Ergiç
Ozan İpek
Volkan
Turgay
Sercan

MANCHESTER UNITED
Van der Sar
Rafael
Brown
Vidic
Evra
Carrick
Gibson
Scholes
Nani
Park
Berbatov

STAT: Bursa Atatürk Stadı
SAAT: 21:45
HAKEM: Wolfgang Stark
YAYIN: Star Tv

Sağlam umut dolu

Ligde liderliğini sürdüren Bursaspor, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk golünü ve ilk puanlarını almak için sahaya çıkacak. Ligdeki etkili performansı Şampiyonlar Ligi’ne yansıtamamktan yana şikayetçi olan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ManU maçının zor geçeceği belirtti.

Geride kalan kötü sonuçları tecrübe olarak gördüklerini belirten genç teknik adam, iyi mücadele ve iyi futbolla kulüp tarihine geçecek sonuçlar alabileceklerine inanıyor.

Bursaspor’un muhtemel onbiri: Ivankov; Tandogan, Erdogan, Stepanov, Vederson; Volkan Sen, Ergic, Svensson, Insua, Ipek; Yildrim.

ManU sürpriz istemiyor

Rakip Manchester United ise Bursa deplasmanından alacağı 3 puanla gruptaki liderliğini pekiştirmek niyetinde. Maç öncesi ‘Bursa 55-0 kazanır’ sözlerine açıklık getiren Manchester United Menajeri Alex Ferguson, yaptığı şakanın yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirtti.

Volkan Şen’in dikkat edilmesi gerektiğini belirten İskoç teknik adam, Fenerbahçe maçında iyi bir performans sergileyen rakiplerini hafife almadıklarını sözlerine ekledi.

Wayne Rooney, Michael Owen, Ryan Giggs ve uzun süreli sakatlıkları devam eden Antonio Valencia, Bursaspor maçında görev alamayacak.

Manchester United’ın muhtemel onbiri: Kuszczak; Brown, Ferdinand, Vidic, Evra; Nani, Fletcher, Anderson, Park; Hernandez, Macheda.