AK Parti'nin genç milletvekili Tunus'ta gençlik ve siyaset konusunu anlatacak

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah Çalışkan, Tunus'ta gerçekleştirilecek uluslararası sempozyumda Başbakan Recep Tayyip

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Abdullah Çalışkan, Tunus'ta gerçekleştirilecek uluslararası sempozyumda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına 'Gençlik ve Siyasal Katılım' konulu bir konuşma yapacak.

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Çalışkan, Devlet Başkanı ve Tunus İktidar Partisi (RCD) Genel Başkanı Zeynel Abidin Bin Ali'nin himayesinde düzenlenen uluslararası sempozyuma katılmak için Tunus'a gitti.

Milletvekili Çalışkan, sempozyumda 'Gençlik ve Siyasal Katılım' konusunda konuşma yapacak. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kurucu Genel Başkan Yardımcısı olarak siyasete giren ve şu anda gençlik kollarından yetişerek TBMM'de tek kişi olarak milletvekili olan Çalışkan, konuşmasında, Türkiye'de gençliğin siyasete katılımı önündeki engellerin kaldırılması ve bu konuda Türkiye'de atılan adımları anlatacak.