Milletvekili Tunç bayram ziyaretlerine devam etti

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Bartın'da gerçekleştirdiği bayram ziyaretlerine Kozcağız, Hasankadı, Kumluca

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Bartın'da gerçekleştirdiği bayram ziyaretlerine Kozcağız, Hasankadı, Kumluca beldeleri ile bazı köylerde devam etti.

Arife gününden itibaren Bartın'ın ilçe, belde ve köylerinde bayram ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Yılmaz Tunç, arife günü Bartın il merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından, bayramın birinci günü Bartın protokolünün Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki bayramlaşma programına katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'ndaki teşkilat bayramlaşmasının ardından Arıt beldesi ve çevre köylerini ziyaret eden Milletvekili Tunç, bayramın ikinci gününde de Amasra ilçe merkezi ve çevre köylerinde bayram ziyaretleri gerçekleştirerek, hemşehrileriyle bayramlaştı. Milletvekili Tunç, Amasra ilçesi ve köylerinin ardından Kurucaşile ilçe merkezi ve bazı köylerde de bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekili Tunç, bayramın üçüncü gününde de beraberinde İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Yönetim Kurulu üyeleri Yaşar Arslan, Gökser Çağdaş, Hasan Aydın, İl Genel Meclis Üyesi Kenan Dursun ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Sefai Uzun, Sıtkı Arslan, Mustafa Eryiğit ile birlikte Kozcağız, Hasankadı ve Kumluca beldeleri ile Merkez ilçeye bağlı Çakırdemirci, Ulugeçitkadı, Ulugeçitambarcı, Karamazak, Çiftlik, Hacıhatipoğlu, Kutlubeydemirci ve Karahüseyinli köylerinde, Hasankadı beldesine bağlı Eskiemirler, Eyüboğlu, Aşağıdere ve Özbaşı köylerinde, Kumluca beldesine bağlı Hisar Köyü'nde bayram ziyaretlerinde bulunarak hemşehrileri ile bayramlaştı.

Kozcağız Belediyesi Aile Çay Bahçesi'nde, Belediye Başkanı Mustafa Karaman, AK Parti Kozcağız belde teşkilatı üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve Kozcağızlılarla bayramlaşan Milletvekili Tunç, Hasankadı beldesinde de Belediye Başkanı Zeki Erdoğan ile birlikte esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Milletvekili Tunç, Kumluca beldesinde de belediye binasında Belediye Başkanı Metin Çetin ile birlikte belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla bayramlaştıktan sonra, Kumluca esnaflarını ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.