Manyas'ta Bayramda Şehit Ailelerine Ziyaret

Balıkesir'in Manyas ilçesinde Kurban Bayramı kutlamaları kapsamında ilçe protokolü şehit ailelerini de unutmadı.

Manyas'ta Bayramda Şehit Ailelerine Ziyaret
Manyas Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Engin Düşmezkalender, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan, Emniyet Amir Vekili Nafi Emre Uçar ,Jandarma Karakol Komutan Vekili Astsubay Başçavuş İsmail Turan, şehit ailelerini temsilen Batman'da 2006 yılında teröristlerce devriye aracına bomba atılması sonucu şehit düşen polis memuru Cem Genç'in ailesini ziyaret ettiler.
Daha sonra ise 1998 yılında Elazığ'da terörist saldırısı sonucu şehit düşen Astsubay Çavuş Mehmet Üste'nin ailesini ziyaret eden ilçe protokolü her iki aileye sıkıntıları olup olmadığını sordu. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde konuşan Kaymakam Fatih Ürkmezer, "Şehitlerimiz bizim cennet bahçemiz, sizlerden onların bizlere emanetlerisiniz. Sizlere kapımız her zaman sonuna kadar açık, sizin derdiniz,sorunuz bizimde sorunumuzdur. Bizler sorunlarınıza çare olmak için varız. Devlet olarak sizlerin daima yanındayız" dedi.
Diğer şehit aileleri ise İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğince oluşturulan ekipler tarafından ziyaret edildi.