Başkan Tütüncü İlçe Halkı İle Bayramlaştı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kurban kesim ve kurban satış yerlerini ziyaret ederek, ilçe halkı ile bayramlaştı.

Başkan Tütüncü İlçe Halkı İle Bayramlaştı
Kepez Belediyesi'nin aldığı tedbirlerle ve 4 noktada oluşturduğu kurban kesim yerleri ile ilçede Kurban Bayramı'nı sorunsuz bir şekilde yaşandı. Semt pazarlarında kurulan kesim yerleri ile Kepezlilere, temiz ve güvenli bir ortamda kurbanlarını kesebilme olanağı sunuldu. Bayramın süresince görevlerinin başında olan Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli de olumsuzluklara anında müdahale etti.
Başkan Tütüncü, Zafer, Yeni Doğan, Teomanpaşa ve Varsak Karşıyaka Mahallelerindeki semt pazarlarında kurulan büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesim yerlerini ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz'ın da yer aldığı ziyarette Başkan Tütüncü, ilçe halkıyla bayramlaştı, talepleri dinledi. Başkan Tütüncü, bayram çocuklara da çikolata hediye etti.
Başkan Tütüncü, ilçe halkının kurban ibadetlerini en güzel şekilde yapabilmeleri için gereken her türlü tedbiri aldıklarını belirterek, "Modern şehircilik anlayışı ile örtüşmeyen görüntülerin ortaya çıkmaması ve modern şehirlerde var olan belediye hizmetlerini Kurban Bayramı'nda ilçe halkına sunulabilmesi için büyük bir gayret gösterdik" dedi.