Galatasaray'da Kayserispor maçı hazırlıkları

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kayserispor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kayserispor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Gheorghe Hagi yönetiminde çalışan Galatasaray'da dün Manisspor karşısında forma giyen oyuncular, yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda topla pozisyon çalışması gerçekleştirdi.T

Antrenmanda milli takım kamplarına katılan Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ufuk Ceylan, Lucas Neill, Zvejdan Misimoviç, Aydın Yılmaz, Mehmet Batdal, Emre Çolak ve Emirhan Ergün yer almadılar.

Ayak bileğinde burkulmadan dolayı bağ kopan Lorik Cana'nın tedavisine başlanırken, yurtdışından dönen Milan Baros kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalara başladığı bildirildi. Bu arada Hakan Balta antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Serdar Özkan ve Serkan Kurtuluş fizyoterapist eşliğinde antrenman yaptıkları Mustafa Sarp'ın ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Bu arada yarını izinli geçirecek olan sarı - kırmızılı takım, 17 Kasım Çarşamba günü sabah 10.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı idmanla çalışmalarına devam edecek.