Alanya'da tatilciler güzel havayı fırsat bilip denize girdi

Dokuz günlük bayram tatilinde Antalya'nın Alanya ilçesine gelen vatandaşlar, güzel havayı fırsat bilerek denize girdi. Bayramın erken başladığı ilçede

Dokuz günlük bayram tatilinde Antalya'nın Alanya ilçesine gelen vatandaşlar, güzel havayı fırsat bilerek denize girdi. Bayramın erken başladığı ilçede tatilciler, sahilde yürüyüş yapıp çocuklarıyla vakit geçirerek deniz özlemini giderdi.

İlçeye gelen birçok vatandaş Kleopatra Plajı'nı tercih etti. Alanya'nın deniz ve tarihi güzelliklerini görmek için ilçeye gelen tatilciler, uygun hava şartlarını bulunca denizde yüzmeyi tercih etti. Çocuklar ise plajda kumla oynadı. Çok sayıda yerleşik turist de denizin keyfini çıkardı.

Ankara'da inşaat sektöründe çalıştığı belirten Turgay Erbaş, bayram nedeniyle ailece eşinin memleketi Alanya'ya geldiklerini ve güzel havayı görünce Kleopatra Plajı'nda denize girmek istediklerini söyledi. Erbaş, bayram boyunca Alanya'da denizde yüzüp tarihi yerleri gezeceklerini kaydetti.

5 yıldır Alanya'da oturduğunu belirten Hollandalı sihirbaz Jonglör Eddie, güzel havayı fırsat bilerek denize yüzmeye geldiğini belirtti. Denizde arkadaşıyla tenis oynayıp, taşlarla gösteri yapan Hollandalı Eddie, Alanya'yı ve Türkiye'yi çok sevdiğini dile getirdi. Deniz ve sahilin tadını çıkarttığını belirten Eddie, "Ben otellerde gösteri ve sihirbazlık yapıyorum. Kurban Bayramı nedeniyle de bir boşluk bulup denize geldim." dedi