Uşak Polisi 9 Günlük Kurban Bayramı Tatili İçin Gerekli Önlemleri Aldı

Uşak Emniyet Müdürü Cafer Şahin, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla 650 resmi ve sivil polisin 24 saat görev yapacağını bildirdi.

Uşak'ta Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içerisinde kutlanması için emniyet güçleri gerekli tüm tedbirlerinin alındığını bildirdi. Bayram süresinde resmi ve sivil ekiplerin halkın yoğun olduğu bölgelerde 24 saat görev yapacak.
Kurban Bayramı öncesi özellikle hayvan hırsızlıkları ve sahte para olaylarına karşı satıcıları ve vatandaşlara broşür dağıtarak uyardıklarını belirten İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, arife günü için mezarlık ziyaretlerinin yoğunlaştığı saatlerde olumsuzluk yaşanmaması için ekip görevlendirildiğini de bildirdi.
Halkın huzur ve güvenini temin etmek amacıyla görev yapan teşkilat mensuplarının kurban Bayramı'nı da kutlayan Cafer Şahin, "Her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı süresince fedakarca görev yapan arkadaşlarımızın ve Uşak halkının bayramını tebrik ediyorum. Kent merkezinde bayram süresince halkın yoğun olduğu bölgelerde yankesicilik ve benzeri olaylara karşı özel önlemler aldık. İlimizden geçen İzmir-Ankara karayolunda il ve ilçe bağlantılarında trafik akışının düzenli olarak sağlanması için her 30 kilometrede trafik noktaları oluşturuldu. Alınan tüm tedbirler doğrultusunda bayramda toplam 650 resmi ve sivil polis görev yapacak. Bizler polis teşkilatı mensupları olarak halkımızın bayramı huzur ve güven içinde geçirmesi için çalışıyoruz. Ancak yine de yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın 155 Polis İmdat telefonunu aramasını istiyoruz. Bayram süresince trafiğe çıkacak sürücülerin de kurallara uymasını ve alkollü araç kullanmamasını istiyoruz. ''dedi.