Kurtlar Vadisi Pusu 100. bölümde yeni konsey kuruldu

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 100. bölümü 11 Kasım akşamı yayınlandı. Derin Devlet'in ipini çektiği Polat Alemdar, kendi konseyini kurdu ve yeniden mafya babalığına soyundu.

Kurtlar Vadisi Pusu 100. bölümde yeni konsey kuruldu
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, 2 haftalık bir aranın ardından önceki akşam 100. yeni bölümüyle ATV’de ekranlara geldi… Vadi’nin yeni bölümünde Zülfikar Ağa’nın yeğeni Özcan’ın vurduğu Bulut, Kurtlar Vadisi Pusu’ya veda etti. Ortağını ve en yakın arkadaşını kaybeden Memati, Bulut’un katilini bulmak için harekete geçti…

MOSSAD ajanının ölümüne engel olamayan ve Şahmeran’ı elinden kaçıran Polat Alemdar, Türk derin devletini yöneten İhtiyarlar Heyeti tarafından görevden alındı. Polat’ın yerine Kamu Güvenliği Teşkilatı’nın ( KGT) başına ABD ajanı Aron Felller’in bir numaralı adamı Ünsal Kemal getirildi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Devlet’in ipini çektiği Polat, önce örgütün gizli eroin imalathanesi bastı ve eroinlerle paraları ele geçirdi. Ardından da Zaza, Zülfikar Ağa ve Memduh Baba’yla birlikte kendi konseyini kurdu…

Polat’ın kendi kurduğu konseyin başına geçmesi, Vadi’nin ilk bölümlerindeki Mehmet Karahanlı’nın konseyini akla getirdi.

Polat Alemdar, mafya babası Süleyman Çakır’ın yanına sızarak Karahanlı’nın konseyini çökertmeyi başarmıştı… ABD’nin Irak’a Türkiye üzerinden müdahalesini öngören 1 Mart tezkeresinin TBMM’den geçmesini sağlayamamakla suçlanan Konsey başkanı Mehmet Karahanlı, Tapınak Şövalyeleri tarafından öldürülmüştü.

Beyaz Gazete