Ak Parti Osmangazi'den Üye Atağı

Osmangazi İlçe teşkilatı olarak 4 ayda 8 bin yeni üye kaydı gerçekleştirdiklerini açıklayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, "Bugün itibariyle başladığımız çalışma ile Şehreküstü ve Orhangazi Parkı'nda halkımızla bir araya gelerek AK Parti ailesini daha da genişleteceğiz" dedi

Osmangazi İlçe teşkilatı olarak 4 ayda 8 bin yeni üye kaydı gerçekleştirdiklerini açıklayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, "Bugün itibariyle başladığımız çalışma ile Şehreküstü ve Orhangazi Parkı'nda halkımızla bir araya gelerek AK Parti ailesini daha da genişleteceğiz" dedi.
Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak cuma günü başlattıkları ve pazar gününe kadar devam edecek olan çalışma ile halkın ayağına giderek AK Parti ailesini büyütmeyi amaçladıklarını anlatan Özen, "Şehreküstü ve Orhangazi Parkı'nda açtığımız stantlara vatandaşlarımızın ilgisi bizleri son derece memnun etti. Halkımız AK Parti'ye olan ilgisini referandum sonrasında da gösteriyor. Yıl sonuna kadar gerek Osmangazi'nin değişik noktalarına kurduğumuz stantlarla gerekse mahalle temsilcilerimizin yaptığı çalışmalarla önümüze koyduğumuz 55 bin üye hedefine ulaşacağımızdan eminim. Nihai hedefimiz üye alım konusunda tüm Türkiye'de Osmangazi İlçe Teşkilatı'nı ilk 10 içerisine sokmak" diye konuştu.
Üye kayıtlarında vatandaşların gösterdiği ilginin 2011 seçimleri düşünüldüğünde kendilerine moral olduğuna vurgu yapan Özen "Vatandaşlarımızın ilgisi ve desteğini 2011 seçimlerinde bir kez daha alarak üçüncü kez tek başına iktidar olacağımıza ve Türk siyasi tarihine geçeceğimize inanıyorum. Üye sayımızı arttırmak için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği gibi üye sayımızı seçmen sayımızın yüzde 10'una çıkartmak için saha çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Partiye katılan yeni üyelerimizin enerji ve coşkularıyla beraber siyasetteki kaliteyi de arttıracağına ve partimizin çalışmalarında etkin bir şekilde görev alacaklarına inanıyorum" diye konuştu.
AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı'nın Şehreküstü ve Orhangazi'de kurduğu üye alım stantlarını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa'nın yeni üye alım yüzdesi olarak Türkiye ikinciliğini yakaladığı bilgisini vererek, "Bursa'daki üye alımlarındaki başarının temeli Osmangazi ve Yıldırım'daki çalışmalara dayanmaktadır. Osmangazi teşkilatımızı yaptığı bu başarılı çalışmadan ötürü kutluyorum" şeklinde konuştu.