Polis'ten vatandaşlara broşürlü uyarı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle evlerde ve pazarda gezen vatandaşlara broşür dağıtarak bilgi ve

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle evlerde ve pazarda gezen vatandaşlara broşür dağıtarak bilgi verdi.

Asayiş Şube ekipleri, Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan bayram pazarında alışveriş yapan vatandaşları ve pazarcı esnafını, yan kesici ve dolandırıcılara karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyararak, üzerinde (Daha huzurlu günler için yan kesici ve dolandırıcılara karşı daha dikkatli olunuz şüpheli şahısları 155 Polis İmdat telefonumuza bildirin) yazılı broşür verdi.

Canlı hayvan pazarına da giden ekipler, sahte para konusunda hem alıcı hem satıcının dikkatli olması gerektiğini, en fazla dolandırıcılığın bu gibi bayram yerlerinde yapıldığına dikkat çekti.

Apartmanların kapı girişine ve evlerin kapılarına broşür bırakan polis ekipleri, burada bulunan vatandaşları da uyarmayı ihmal etmedi. Bazı vatandaşlar da polis ekiplerinin bu duyarlı davranışına teşekkür ederek, "Polis ekiplerimiz sağ olsun bizleri, can ve mal güvenliği için bu bayram pazarında bilgilendiriyor. Polisimize, bizleri her konuda olduğu gibi bu konularda da bilgi verdikleri için çok teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.