OSYM KPSS Sınav sonuçları

31 Ekim KPSS sonuçları ÖSYM sorgulama sistem paneli KPSS 2010 sonuçları -Online ÖSYM sitesi

OSYM KPSS Sınav sonuçları
31 Ekim KPSS sonuçları bugün saat 14:00'da açıklanacak! 31 Ekim KPSS sonuçları bugün ÖSYM tarafından duyurulacak! KPSS mağduru öğretmen adayları sonuçları bekliyor.
ÖSYM açıkladı: KPSS Eğitim Bilimleri Sınav sonucu bugün saat 14:00'de açıklanacak. Binlerce öğrencinin beklediği haber dün geldi. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada KPSS sonuçlarının Perşembe günü saat 14:00'de online olarak açıklanacağı kaydedildi.

31 Ekim KPSS sonuçları öğrencilerin kaderini belirliyor. Yapılması, yapıldığı, açıklanması ve sonrası bir bilmeceye dönen ve skandallar serisine bağlayan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öğrencileri iyiden iyiye strese soktu.
10 Temmuz’da yapılan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı iptal edilmiş ve 31 Ekim’de yeniden yapılmıştı. Ve şimdi öğrenciler 31 Ekim KPSS sonuçları bir an önce açıklansın istiyor.

“Açıklansın” istiyor çünkü öğrencilerin artık sabrı kalmadı. Bir an önce önlerini görmek isteyen on binlerce öğretmen adayı, kaderini belirleyecek 31 Ekim KPSS sonuçları için saatleri sayıyor.

Aslında sabırsızlanmaları anormal değil, gayet normal. Çünkü YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan yaklaşık 10 gün önce, “31 Ekim KPSS sonuçları en geç 10 gün içinde açıklanacak” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamayı dikkate olan on binlerce öğrenci 31 Ekim KPSS sonuçları açıklanması için internetleri başında tetikte bekliyor.

ABBAS GÜÇLÜ KÖŞESİNDEN ÇARPICI BİR DETAYA YER VERDİ

Soruları çalındığı gerekçesiyle ertelenen ve önceki hafta yeniden yapılan KPSS’de, sonuçların bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyordu. Ama ertelendi. Çünkü ortaya şok edici veriler çıktı.

YÖK, daha önce yaptığı duyurularda, sonuçların açıklanması için bir haftalık bir süre yeter diyordu. Ama 10 gün oldu ve sonuçlar hâlâ açıklanmadı.

Son yapılan açıklamalar ise sonuçların hafta sonu ilan edileceği yönünde. Yani Türkiye uzunca bir bayram tatiline girdiğinde sonuçlar açıklanacakmış.

İşte bu noktada, değerlendirme işlemleri tamamlanan KPSS sonuçlarının, neden ertelendiği çok önemli!

Sonuçlar açıklanmıyor!

Sınava yönelik değerlendirme tamamlandığında ortaya öylesine ilginç bir tablo çıktı ki, ÖSYM de YÖK de bu tabloya çok şaşırdı ve çareyi sonuçların açıklanmasını ertelemekte buldu.