Galatasaray'da yeni otobüs lansmanı yapıldı

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın seyahatlerde kullanacağı yeni otobüsün lansmanı Turgay Vardar Basın Odası'nda gerçekleştirildi.

Tanıtım

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın seyahatlerde kullanacağı yeni otobüsün lansmanı Turgay Vardar Basın Odası'nda gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısına Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin ile Teknik Direktör Gheorghe Hagi'nin yanı sıra Anadolu Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Üst Yöneticisi (CEO) Tuncay Bekiroğlu da katıldı.

Lansmanda konuşan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Sportif Direktörü Adnan Sezgin, bu ortaklıkta Anadolu Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, MAN CEO'su Tuncay Bekiroğlu ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Adnan Sezgin'den sonra konuşan Anadolu Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş ve MAN CEO'su Tuncay Bekiroğlu da görüşlerini belirttiler.

Son olarak konuşan Teknik Direktör Gheorghe Hagi ise, "Takım otobüsü her maça takımı götüreceğinden rahat ve konforlu olması önemli. Otobüste her türlü konfor sağlandığından ben de teşekkür ederim. MAN Firması önemli bir firma. Türkiye'de de yurtdışında da önde gelen bir marka. Otobüsle seyahat ettik, gerçekten çok güzel ve konforluydu, ama benim oturduğum koltuk o kadar büyük ki ben orada küçük kalıyorum. Kaliteli bir otobüs olduğu için teşekkür ediyorum, ümit ediyorum ki takım olarak bizi başarılara ve galibiyetlere taşır." dedi.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi'nin konuşmasının ardından basın toplu fotoğraf aldı ve toplantı sona erdi.