Engellilerin çalıştırdığı çay bahçesi kapalı mekana kavuştu

Bolu'da engellilerin çalıştırdığı Engelsiz Çay Bahçesi kapalı mekana kavuştu. Hayırsever iş adamlarının destekleri sayesinde modern bir hale getirile

Bolu'da engellilerin çalıştırdığı Engelsiz Çay Bahçesi kapalı mekana kavuştu. Hayırsever iş adamlarının destekleri sayesinde modern bir hale getirilen çay bahçesi yıl boyunca hizmet verecek.

Engelsiz Çay Bahçesi için düzenlenen plaket ve teşekkür törenine Vali Yardımcısı Cemal Polat, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, iş adamları ve davetliler katıldı. Bolu Umut Işığı Derneği Başkanı Ayşe Çetin, kapalı mekanın oluşmasında destek veren iş adamlarına ve hayırseverlere teşekkür etti. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sadece yazın kullanılan çay bahçesinde kışında kullanması için kapalı mekânlar oluşturulduğunu kaydetti. Yılmaz, "Burası engelli çocuklarımızın bizzat çalıştırdığı bir mekan. Türkiye'yi araştırsak böle bir mekan daha yoktur belki. Burada mekanın oluşmasında emeği geçen herkesi kutluyorum."dedi. Vali Yardımcısı Cemal Polat'ta konuşmasında bu hizmetin takdire şayan bir hizmet olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından iş adamlarına plaket takdim edildi.