Büyükşehir Ailesi Bayramlaştı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye ve bağlı şirketlerde çalışan personelle bayramlaştı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye ve bağlı şirketlerde çalışan personelle bayramlaştı. Bütün Bursalıların bayramını kutlayan Başkan Altepe, bayramın huzur, birlik ve beraberlik içinde geçmesini diledi.
BUSKİ Tesisleri'ndeki bayramlaşmada, Bursa gibi medeniyetlere ev sahipliği yapan bir şehre hizmet etmenin onur olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Bizlere emanet edilen bu şehri daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz. Bursa'nın güzelliklerine güzellik, topluma katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bursa'yı daha sağlıklı, yaşanabilir ve çağdaş bir şehir haline getirmek için çaba harcıyoruz. Bursa'yı geleceğe taşımaya çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla Türkiye'ye örnek olduk ve yine örnek çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.
Bayramların, büyüklerin hatırlandığı, adetlerin en güzel yaşatıldığı günler olduğunu dile getiren Başkan Altepe, "Ecdadımızın bize bıraktığı kültür mirasını en iyi şekilde yaşatmalıyız. Bayram aynı zamanda uzun bir tatil imkanı sağladı. Ağzımızın tadının bozulmadığı bir bayram geçirmenizi diliyorum" diye konuştu.
Başkan Altepe, konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı.