Anadolu Teknik Lisesi, Bilişim Teknoloji Labaratuvarı İstedi

Anadolu Teknik Lisesi öğrenci velileri okullarındaki Bilişim ve Teknoloji Bölümü'nün laboratuvarı olmadığı için İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'ı ziyaret ederek konuyla ilgili talepte bulundular

Anadolu Teknik Lisesi öğrenci velileri okullarındaki Bilişim ve Teknoloji Bölümü'nün laboratuvarı olmadığı için İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'ı ziyaret ederek konuyla ilgili talepte bulundular.
Manisa Anadolu Teknik Lisesi öğrenci velileri ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyesi Arif Eski, okullarında yaşanan fiziki eksiklerle ilgili talepte bulunmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'ı ziyaret ettiler. Okulun Bilişim ve Teknoloji Bölümü'nün laboratuar eksikliği olduğunu dile getiren Arif Eski, laboratuarın yapılması için uygun bir bölüm oluşturulması için taleplerini dile getirdi. Bayram tatilinde bu eksikliğin giderilmesi gerektiğini ifade eden Arif Eski, öğrencilerin bir süreliğine laboratuvar işlemlerini başka bir sınıfta yapabileceklerini söyledi. Başkan Yıldız, bayram tatilinde bürokratik işlemlerini ve meclis onayının olamayacağını belirterek, en yakın tatil döneminde bu çalışmanın yapılabileceğini söyledi. İl Genel Meclisi Üyesi ve Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı İbrahim Dinçer'in de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Yıldız konunun takipçisi olacaklarını belirtti.