Erzincan Bisiklet Topluluğu Üyelerinden 'Şehirden Şehire' Bisiklet Turu

Erzincan Bisiklet Topluluğu üyeleri Serkan Taşdelen ve Suat Bağlan, Pedalla.com internet portalının organize ettiği "Erzurum'dan Bayburt'a Bisiklet Turu"nu gerçekleştirdiler.

Erzincan Bisiklet Topluluğu Üyelerinden 'Şehirden Şehire' Bisiklet Turu
Erzurum Çifte Minareli Medrese önünden başlayan "Erzurum'dan Bayburt'a Bisiklet Turu" Bayburt Saat Kulesi önünde son buldu. Tur boyunca bir günde 132 kilometre pedal çeviren Erzincan Bisiklet Topluluğu üyeleri Serkan Taşdelen ve Suat Bağlan, aynı zamanda Türkiye'nin sayılı geçitleri arasında bulunan 2 bin 409 metre yüksekliğe sahip Kop Dağı Geçidini bisikletleri ile aştılar. Tur sırasında yer yer - 10 derecede pedal çeviren bisikletçiler tam zamanında turu tamamladılar.
Tur hakkında bilgi veren Erzincan Bisiklet Topluluğu üyeleri Serkan Taşdelen ve Suat Bağlan "Ülkemizi tanıtmak ve ülkemiz insanını yerinde ziyaret etmek, aynı zamanda bisiklet sevgisini aşılamak için yapılan bu turu başarı ile tamamladık ve amacımıza ulaştık. "Şehirden Şehire" projelerinin 4'ncüsü olan bu projeyi de gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yerler görüp, yeni insanlar tanıdık. Ülkemiz insanına bisikleti anlattık ve döndük.Önümüzde ki aylarda da "Şehirden Şehire" bisiklet turları farklı şehirler arasında devam edecektir" dediler.