Çukurova Belediyesi'nin tenis turnuvasına 100 öğretmen katılıyor

Çukurova Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tenis turnuvası düzenledi. 31 Ekim'de başlayan ve 24 Kasım'da yapılacak finalle sona erecek

Çukurova Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tenis turnuvası düzenledi. 31 Ekim'de başlayan ve 24 Kasım'da yapılacak finalle sona erecek turnuvada ilk üç dereceye girenlere ödül verilecek.

Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği'nin de katkılarıyla düzenlenen turnuva, Güzelyalı Mahallesi'ndeki Çukurova Belediyesi spor tesislerinde yapılıyor. Turnuvada 40'ı bayan olmak üzere 100 öğretmen birinciliği elde etmek için ter döküyor.

Öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu, böylesine önemli bir görevde çalışanlarla sosyal etkinlikte buluşmanın kendileri için de bir zenginlik olduğunu belirten Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, "Her mesleğin kendine özgü zenginlikleri vardır. Ama öğretmenlik, öğretmeye ve eğitimeye dayalıdır. Öğretmenliğin de kutsallığı buradadır." dedi.

Arıkan, "Biz belediye olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerle beraber olmayı arzuladık. Düzenlediğimiz tenis turnuvası ile onlarla aynı havayı teneffüs ediyoruz. Onları yılda bir defa hatırlamak tabi ki yetersizdir. Bizleri hayata hazırlayanları her zaman hatırlamak ve toplumda hak ettikleri bir şekilde yaşamalarını sağlamak ve bu anlamdaki mücadelelerine katkı koymak duyarlı insanların görevleri arasında yer almalıdır." diye konuştu.