Bana Fener'i anlat örümcek

La Liga'daki lejyonerimiz, 'Tereddüt etme, düşünme, git' dedi. F.Bahçe'ye transfer olabilmek için Yarasalar'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen İspanyol yıldızın gözlerinin içi güldü


La Liga'daki lejyonerimiz, 'Tereddüt etme, düşünme, git' dedi. F.Bahçe'ye transfer olabilmek için Yarasalar'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen İspanyol yıldızın gözlerinin içi güldü

Valencia taraftarlarının idollerinden Vicente, Yarasalar'ın yeni transferi Mehmet Topal'a F.Bahçe'yi sordu.
İSPANYOL taraftarların 'Örümcek' lakabını taktığı Mehmet Topal, F.Bahçe'nin maddi büyüklüğünden kulüp tarihine, Şükrü Saracoğlu'nun büyüsünden taraftarlarının ateşine kadar ayrıntılı bir rapor verdi.
VICENTE'NİN F.Bahçe hakkında anlattıklarını büyük bir merakla dinlediğini söyleyen Mehmet Topal, Valencia kaptanı ile arasında geçen diyaloğ hakkında 'F.Bahçe ve İstanbul hakkında en ince ayrıntıya kadar her şeyi öğrenmek istedi. 'Nasıl bir takım' diye sordu. Anlattıklarım hoşuna gitti. 'Hiç düşünme. Tereddüt etmeden Fenerbahçe'ye transfer olabilirsin. Bir saniye bile düşünmene bile gerek yok' dediğimde ise gözlerinin içi güldü. Yüzündeki mutluluk ifadesi görülmeye değerdi' diye bilgi verdi.
VALENCİA'DA doğduğu yer olan Benicalap nedeniyle lakabı 'Benicalap'ın Hançeri' olan Vicente'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

TARAFTARDAN KORKUYORLAR
İSPANYOL yöneticiler, 10 yıldır formalarını giyen Vicente'ye yeni sözleşme imzalaması için baskı yapıyor. Valencia yönetimi, 29 yaşındaki futbolcunun F.Bahçe'ye transfer olması halinde taraftarın göstereceği tepkiden çekiniyor.

Kırmızı adil değil
İspanyol basını, Valencia'nın deplasmanda Sevilla'ya 2-0 yenildiği maçta kırmızı kart gören Mehmet Topal'a haksızlık yapıldığını savundu. Yorumlarda 'Topal, Caceres'e çok sert girdi ama sarıya benziyordu' denilirken, Marca Gazetesi 'Asla sarı karttan öte olmamalıydı', As ise 'Kırmızıdan daha çok sarı kartlıktı' ifadelerini kullandı.

SAİM BOZER