Sadri Şener'den zirve formulü

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugün oynayacakları Konyaspor maçıyla kritik bir sürece gireceklerini be...


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugün oynayacakları Konyaspor maçıyla kritik bir sürece gireceklerini belirterek, "Bu zorlu maçın ardından Galatasaray ve Bursaspor ile oynayacağız. Üç maçta da kayıp istemiyoruz" dedi. Teofilo'nun izinsiz olarak şehri terk etmesinin ardından bir şok yaşayan bordo-mavililer, Konyaspor'u yenerek zirve iddiasını sürdürmek istiyor.
Her maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirten Şener şöyle konuştu: "Rakip kim olursa olsun kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Önce Konyaspor'u mağlup edip, ardından Galatasaray ve Bursaspor maçlarına odaklanacağız. Bu üç maç bizim için oldukça önemli ve ilk yarıyı zirvede bitirmek adına asla kayıp düşünmüyoruz."
Öte yandan kart sınırında olan Serkan ve Ceyhun'a uyarı geldi. Oyuncularına Konyaspor maçının ardından Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Şenol Güneş, "O maçta tüm oyuncularıma ihtiyacım olacak. O yüzden müdahalelerinizde daha dikkatli olmalısınız" dedi.


Konya'ya gittiler 

Trabzonspor, bu akşam Süper Lig'de oynayacağı karşılaşma için Konya'ya gitti. Teknik Direktör Şenol Güneş, izinsiz olarak ülkesine giden Teofilo, kart cezalısı Cale ve izinli Colman haricindeki tüm futbolcuları Konya'ya götürdü. Öte yandan bordo-mavililerde Gustavo Colman baba oldu. Arjantinli oyuncunun eşi Fernanda'nın bir erkek çocuk dünyaya getirdiği ve minik bebeğe Valentino ismi verildiği bildirildi.



Teofilo için gözler FIFA'da
İzinsiz olarak ülkesine giden Teofilo'yla ilgili olarak FIFA'ya başvuracak olan bordo-mavililer, buradan gelecek olan karara göre hareket edecek. Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu, Teofilo konusunda istenmeyen bir olay yaşandığını belirterek, "Kimse olayın bu noktaya gelmesini istemezdi. Ama sonuç olarak bu olay gerçekleşti. Bundan sonraki süreçte tamamen kulübün çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz" diye konuştu.