Konyaspor: 1 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı)

Stat: Konya Atatürk

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz

Konyaspor: Orkun, Basem Abbas, Erdinç, Hakan, Kere, Emre, Serkan, Mehmet, G

Stat: Konya Atatürk

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz

Konyaspor: Orkun, Basem Abbas, Erdinç, Hakan, Kere, Emre, Serkan, Mehmet, Grajciar, Dockal, Tazemata

Trabzonspor: Onur, Ferhat, Egemen, Glowacki, Serkan, Barış, Engin, Selçuk, Burak, Jaja, Umut

Goller: Dk. 28 Erdinç (Konyaspor), Dk. 34 Umut (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 29 Burak (Trabzonspor), Dk. 39 Grajciar (Konyaspor)

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta son maçında Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmasının ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere sona erdi.

5. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Jaja'nın ceza sahası dışından vurduğu sert şutta kaleci Orkun, topu kornere çeldi.

10. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Burak, Jaja'nın ara pasında topla buluştu, kaleci Orkun'la karşı karşıya kaldığı anda sert vurdu, ancak topu kaleci Orkun kornere çeldi.

28. dakikada Konyaspor öne geçti. Bu dakikada sağ çaprazdan Grajciar serbest vuruşu kullandı. Ceza sahası içinde Erdinç yükselip kafayı vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1 - 0.

34. dakikada Trabzonspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada sağdan Selçuk'un kullandığı kornerde Egemen kafayla topu Umut'a indirdi, bu oyuncu da düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1 - 1.

45. dakikada Konyaspor öne geçme fırsatını değerlendiremedi. Bu dakikada Trabzonspor defansının hatasından yararlanan Grajciar, altıpasın önünde topu önünde buldu ve müsait pozisyonda olmasına rağmen meşin yuvarlağı auta attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı da karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere sona erdi.