Çocuklar Duymasın 14. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın 14. bölümüyle 3 Kasım Çarşamba akşamı ATV ekranlarında olacak. İşte Çocuklar Duymasın 14. bölüm özeti ve fragmanı...

Çocuklar Duymasın 14. bölüm fragmanı yayınlandı
MELTEM GELİNLİK GİYİYOR!
Nikah tazelemek isteyen Meltem, Haluk’a sürpriz yapmak için arayışa girer. Sonunda yeniden gelinlik giymeye karar verir. Meltem’i gelinlik içinde gören Haluk şaşkınlığını gizleyemez. Haluk, Meltem’in nikah tazeleme isteğini fırsat çevirip, üçüncü çocuk yapma ısrarını sürdürür.
Patroniçe Canan Hanım’ın, Taş Fırın Haluk’a ilgisi devam etmektedir. Haluk ile yakınlaşmak için, başbaşa yemek yemeyi teklif eder. Haluk zor durumda kalır.

Kız arkadaş bulma sorunu çeken, Havuç, Basri ve Teo üçlüsüne müthiş bir haber gelir. Öğrenci değişimi programı kapsamında, yurtdışından gelen bir kız öğrenci, Havuç’ların evinde kalacaktır. Eve gelen bu çok güzel sarışın, üç arkadaşın hayatını değiştirecektir.

Şükrü’nün kaçırdığı Hatice, düğün yaptırmak için tutturur. Şükrü ve Hüseyin düğünü nasıl yapacaklarını kara kara düşünürken, imdatlarına Berke yetişir.

Engin ve Selçuk Bey aralarında anlaşma yapar. Engin Müge Hanım’ın yanında Selçuk Beyi övecektir. Ama işler Selçuk Bey’in planladığı gibi gitmeyecektir.

ÇOCUKLAR DUYMASIN FİLM OLUYOR

Şu anda ekranlarda boy gösteren bir dizinin yapımcısı sezon sonunda dizinin sinema filmi versiyonuyla izleyiciye bir sürpriz yapacaklarını açıkladı...

Yedi yıl aradan sonra ekranlara dönen ‘Çocuklar Duymasın’ dizisi tüm hızıyla devam ederken, dizinin yapımcı ve senaristi Birol Güven, sezon sonunda bir sinema filmi sürprizi yapacaklarını açıkladı. ‘Çocuklar Duymasın-Düğün’ adlı filmde Meltem ile Haluk’un kızları Duygu ile Denizlili Berke’nin düğün hazırlıkları sırasında yaşananlar anlatılacak. ‘Çocuklar Duymasın- Düğün’, aynı zamanda sinema filmine dönüşen ilk sitcom dizi olacak.