Trabzonspor Taraftar Ödülleri sahiplerini buldu

Trabzonspor taraftarlarınca kurulan "bordomavi.net" (BMN) isimli internet sitesince dördüncüsü gerçekleştirilen Trabzonspor Taraftar Ödülleri sahipler

Trabzonspor taraftarlarınca kurulan "bordomavi.net" (BMN) isimli internet sitesince dördüncüsü gerçekleştirilen Trabzonspor Taraftar Ödülleri sahiplerini buldu.

Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde, bordo-mavili taraftarların oylarıyla 2009-2010 sezonunun en iyileri seçilen sporcu, gazeteci ve spor adamlarına ödülleri verildi. Törene Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, futbolculardan Egemen, Serkan ve Barış ile sporcular, davetliler ve ödül kazanan isimler katıldı.

Yarışmada yılın yabancı futbolcusu seçilen Gustavo Colman ödülünü Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın elinden aldı. Vali Kızılcık, burada yaptığı konuşmada, futbolcuların Trabzonspor için can siperane mücadele ettiğini belirterek, "Dün akşam "(Türkiye-Almanya maçını kast ederek) bizden birkaç kişi olsaydı herhalde 3-0 yenilmezdik. Gerçekten oynadığımız futbolla milli takımda birkaç futbolcumuzun yer almasını arzu ediyoruz. Umut ediyoruz ki, Colman'da bu oyunu ile Arjantin milli takımına seçilir." dedi.

Kızılcık, milli takımlarda yer almanın futbolcular için ayrıca bir motive kaynağı olduğunu belirtti.

Bordo-mavili taraftarlar arasında yapılan ankette ödül almaya hak kazanan isimler şöyle; Yılın En Güzel Golü; Serkan Balcı, Yılın En İyi Yerli Futbolcusu; Onur Recep Kıvrak, Yılın En İyi Yabancı Futbolcusu; Gustavo Colman, Yılın Fahri Trabzonlusu; Selçuk İnan, Yılın En İyi Bayan Futbolcusu; Yeliz Demir, Yılın En İyi A2 Oyuncusu; Hasan Ahmet Sarı, Yılın Spor Adamı; Şenol Güneş, Yılın En İyi Basketbolcusu; Harold Jaminson, Yılın Sporcusu; Nida Hayal, Ulusal Basında Yılın En İyi Trabzonspor Yazarı; Serhat Demirtaş, Yerel Basında Yılın En İyi Trabzonspor Yazarı; Aksal Yavuz, Ulusal Basında Yılın En İyi Futbol Yazarı; Mehmet Demirkol, Televizyonda Yılın En İyi Futbol Programı; Stadyum – TRT, Trabzonspor'da Yılın Olayı; Trabzon'un Euro 2016 Şehirleri Arasına Alınmaması.

BMN özel ödülleri ise şu isimlere verildi: Rıfat Dedeoğlu Özel Ödülü; Trabzonspor Yönetim Kurulu, Cemil Usta Özel Ödülü; Egemen Korkmaz, Orhan Kaynar Özel Ödülü; Trabzonspor Dergisi'nden Nuri Bekar ve Serdal Şahin, Mehmet Tan Özel Ödülü; Demir Berk Akçay, Şampiyonluk Özel Ödülü; Trabzonspor Basketbol Takımı, Şampiyonluk Özel Ödülü; Türkiye Şampiyonluğu'nu kazanan Trabzonspor Atıcılık Takımı.

Ödülü layık görülenlerden salonda bulunanlara ödülleri verilirken, törene katılamayan isimlerin ödüllerini ise arkadaşları aldı.