Goran Bregoviç, hayranları ile 'yağmur altında' buluştu

Dünyaya Balkan müziğini sevdiren ünlü sanatçı Goran Bregoviç, Maçka'daki Küçükçiftlik Park'ta hayranları ile buluştu. Hayranları, sağanak yağmura rağm

Dünyaya Balkan müziğini sevdiren ünlü sanatçı Goran Bregoviç, Maçka'daki Küçükçiftlik Park'ta hayranları ile buluştu. Hayranları, sağanak yağmura rağmen konseri sonuna kadar izledi.

Konserde Bregoviç, sergilediği performansla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yağmur altında yaklaşık 2 saat süren konseri izlemeye gelenlere girişte yağmurluk dağıtıldı. Şemsiyelerin rengarenk görüntüler oluşturduğu konserde, havanın soğuk olması nedeniyle sahneye elektrikli ısıtıcılar yerleştirildi.

Konserin başlamasından saatler önce kapı önünde uzun kuyruklar oluşturan Goran Bregoviç hayranları, sağanak yağmura rağmen konseri izlemeye geldiklerini söylediler.

Konseri izlemeye Amerika'dan geldiğini söyleyen Şule Şen isimli bir Bregoviç hayranı, konserin İstanbul'da yapılacağını duyunca kardeşine 2 ay önceden bilet aldırdığını ifade etti.

Demet Işık isimli bir başka Bregoviç hayranı ise, konsere gelirken yağmur nedeniyle konserin kısa kesilmemesi için dua ettiğini söyledi.

Konseri izlemek için Ankara'da gelen Sedef Gün de, yağmura rağmen Goran'ı izlemeye geldiklerini dile getirdi.