Alaşehir Devlet Hastanesi'nde İkinci Ortopedi Uzmanı Atandı

Alaşehir Devlet Hastanesi'ne atanan yeni Ortopedi Uzmanı Kadir Damgacı göreve başladı.

Alaşehir Devlet Hastanesi'nde İkinci Ortopedi Uzmanı Atandı
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Uzman Dr. Kadir Damgacı, Ankara Kırıkkale Yüksek İhtisas Devlet Hastanesi'nde görev yaparken Alaşehir Devlet Hastanesi'ne atandı. Damgacı, "Ankara gibi büyük bir ilden buraya atandım. Büyük şehirlerde yaptığımız ameliyatları bundan böyle burada da yapabileceğiz. Ortopedik rahatsızlığı olan hastalarımızın İzmir, Manisa, Denizli gibi illere veya çevre ilçelere gitmelerine gerek kalmayacak. Her türlü kırıkları, diz, kalça protezleri, artroskopi (kapalı ameliyat) ameliyatlarını burada yapabileceğiz. Hastalarımızın büyük şehirlerde deva aramalarına gerek yok. Bundan böyle kendi şehirlerinde güvenle sağlıklarına kavuşabilecekler."dedi.
Atamayla ilgili açıklama yapan Başhekim Ekrem Çakar, "Hastanemizde 26 uzman, 17 pratisyen hekim, 5 diş tabibi, 63 hemşire, 43 ebe ve diğer çölışanlarla birlikte toplam 217 personel görev yapıyor. Hastanemizde hastalarımız hekim seçebiliyor. İkinci ortopedi uzmanımızın da atanmasıyla ortopedik hastalarımız da hekim seçebilecekler. Bundan böyle ilçe dışına hasta sevkimiz azalacaktır." diye konuştu.
Bu arada, hastanede ilk diz kapağı ameliyatı olan Dudu Güler (63) "Hastanemize atanan ortopedi doktorumuzdan çok memnunuz. Beni sağlığıma kavuşturdu. Ameliyat olmaktan korkuyordum ama doktorumuz beni ikna etti. Şimdi çok mutluyum." dedi.