Kurtlar Vadisi Pusu 96. son bölüm fragmanı izle yayınlandı (Heyecan zirvede)

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 96. bölümü izleyenleri ekranlara kilitleyeceğe benziyor. Kurtlar vadisi Pusu'nun 96. bölümünde Polat Alemdar Şamir ve adamlarının yerini bulmaya çalışmaktadır. Zülfikâr ile arası kötü olan Şeref Zaza Memati'ye örgüt ile Zülfikâr'ın birlikte çalıştığını söyleyecektir.

Kurtlar Vadisi Pusu 96. son bölüm fragmanı izle yayınlandı (Heyecan zirvede)
Kurtlar Vadisi Pusu’nun 96. bölümü izleyenleri ekranlara kilitleyeceğe benziyor. Kurtlar vadisi Pusu’nun 96. bölümünde Polat Alemdar Şamir ve adamlarının yerini bulmaya çalışmaktadır. Zülfikâr ile arası kötü olan Şeref Zaza Memati’ye örgüt ile Zülfikâr’ın birlikte çalıştığını söyleyecektir. Zülfikâr ise yaptığı hatadan dolayı en yakın adamını dövmektedir. Örgütün timleri İstanbul’a gelir. Nükleer bomba İstanbul’a gelir. Polat Alemdar da adamları ile birlikte nükleer bombanın peşindedir. Dizinin bir önceki bölümünde Türkiye'deki nükleer bombanın peşine düşen Polat Hatay'da başlattığı operasyonu İstanbulda sürdürüyor. Bu hafta İstanbul'da bomba patlatmak isteyen teröristlerin peşine düşen Polat Alemdar bu eylemin önüne geçebilecek mi?

95. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun dün akşam yayınlanan bölümünde Başbakan Polat Alemdar’ı Amerika üssünden ayrılması için ikna etmeye çalışır. Ancak Polat Alemdar Başbakan’ın bu fikrinden dolayı ülkenin ve Başbakan’ın zarar göreceğini düşünerek bu teklifi reddeder. İstihbaratla görüşen Başbakan bordo berelilerin Amerikan üssüne girerek Polat Alemdar’ı sağ olarak kurtarmaları talimatını verir. Öte yandan Zaza kendisine kesilen 10 milyon dolarlık cezanın kuyruk acısı ile yanmaktadır. Zaza’nın üzüntüsüne dayanamayan Cevher Zülfükar’ın garajındaki lüks araçları çalarak bu zararı telafi etmek istemektedir. Örgüt Zülfikar ağanın kendilerine destek vermesi için konuşurlar. Ancak Zülfükar Ağa örgütün bu teklifini reddeder. Ancak araçlarını çalan Zaza’ya zarar vermek için örgüte 10 milyon dolar alacağı olduğunu bunu örgütün almasını söyler. Aron Feller’in verdiği koordinatlara bombayı almak için giden Polat Alemdar gittiği mağarada operasyon yapıldığını görür ve Mossad ajanına bombanın nerede olduğu sorar. Nükleer bombayı kimin kaçırdığını mossad ajanı söylemez ve Polat’e hepsinin bulundukları yerde öleceklerini söyler. Bunun üzerine Polat Mossad ajanını öldürür.


KURTLAR VADİSİ PUSU 96. BÖLÜM FRAGMANI