Diyarbakır'da Asfalt Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Diyarbakır'da kent genelinde yapılan doğalgaz çalışmaları, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (DİSKİ) kanal çalışmaları ve yağmur nedeniyle aşınan asfaltların onarımı için yama çalışmaları devam ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir çalışmaları yerinde inceledi

Diyarbakır'da kent genelinde yapılan doğalgaz çalışmaları, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (DİSKİ) kanal çalışmaları ve yağmur nedeniyle aşınan asfaltların onarımı için yama çalışmaları devam ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir çalışmaları yerinde inceledi.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü'ne bağlı 3 ekip tarafından kent genelinde yapılan ana arter ve caddelerde yama çalışması sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yıldız ve Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçan ile birlikte Hintli Baba Caddesi üzerindeki yama çalışması yapan ekipleri denetleyerek bilgi aldı.
Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçan, yaklaşık 30 kilometrelik doğalgaz çalışmasında DİSKİ'nin kanal çalışmaları ve yağmur nedeniyle aşınıp yıpranan yolları onarırken 12 bin ton asfalt kullandıklarını söyledi. Uçan ayrıca okul önlerinde öğrencilerin güvenliği için hız kesici kasisler yaptıklarını ve çalışmaların devam ettiğini bildirdi.