Büyükşehir Başkan Vekili Aldırmaz: İstihdam sağlayanların her zaman emrindeyiz

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, her yere ve her kesime hizmet etmenin görevleri olduğunu belirterek, Adana için istihdam sağ

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, her yere ve her kesime hizmet etmenin görevleri olduğunu belirterek, Adana için istihdam sağlayanların her zaman emrinde olduklarını söyledi.

Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş ile Metal Sanayi Sitesi'ne giden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bir yandan çalışmaları denetlerken, diğer yandan site esnafının sorunlarını dinledi.

Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekiplerinin, yıllardır kangren haline gelen yol sorununu çözüme kavuşturduğunu belirten site esnafı, "Birçoğumuz binbir umutla işyerlerimizi Organize Sanayi Bölgesi'nden buraya taşıdık. Ancak, umduğumuzu bulamadık. Yollarımız yapılmadığı için bazı esnaf arkadaşlar işyerlerini tekrar taşımak zorunda kaldı." şeklinde konuştu.

ALDIRMAZ: İSTAHDAM OLUŞTURANLARIN EMRİNDEYİZ

Her yere, her kesime hizmet etmenin görevleri olduğunu söyleyen Başkan Vekili Aldırmaz, "Aynı masa etrafında toplanır, birbirimize sahip çıkarsak, çözemeyeceğimiz sorun yoktur." dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçe belediyeleri, meclis üyeleri, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile uyumlu çalışmayı ilke edindiklerini kaydeden Aldırmaz, "Ortak Akıl, Ortak Başarı' prensibi ile hareket ediyoruz. Belediyemizdeki bu yeni anlayış, beraberinde başarıyı da getiriyor." şeklinde konuştu. Başkan Vekili Zihni Aldırmaz şunları söyledi: "Bu ekonomik sıkıntıda, 3 -5 kişi çalıştıran insan bizim için kahraman demektir. İstihdam sağlayanların her zaman emrindeyiz. Biz buraların yollarını yapar, sıkıntılarını giderirsek; yeni yatırımlar başlar, yeni işleyerleri açılır. Bu sayede insanlar iş-aş-ekmek bulur."

ÖZGÜMÜŞ: BÜYÜKŞEHİR'LE İŞBİRLİĞİ YAPMANIN KEYFİNİ YAŞIYORUZ

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür eden Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş, "Çok uzun yıllardır, belediyelerle uyumlu çalışmaya hasret kalmıştık. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri sorunları birbirlerinin üzerine atıyordu. O zaman da sıkıntılar çözülme yerine, çoğalarak artıyordu. Ancak, Sayın Aldırmaz ile Büyükşehir Belediyesi'ne yeni bir anlayış geldi. Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmanın keyfini yaşıyoruz. Hizmetlerinizden dolayı bütün esnaf ve sanayici arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.