Berlusconi: Ben o kıza sadece yardımcı oldum

Berlusconi, "Ben o kıza sadece yardımcı oldum. Şu söylenebilir: Ben hayatı seviyorum, kadınları seviyorum...


Berlusconi, "Ben o kıza sadece yardımcı oldum. Şu söylenebilir: Ben hayatı seviyorum, kadınları seviyorum. Hiç kimse benim hayat tarzımı değiştiremez" dedi.
Faslı kıza otomobil armağan ettiği yönündeki haberleri "Hiç kimseye otomobil hediye etmedim" diye yalanlayan Berlusconi, Ruby R.'nin, 27 Mayıs'ta Milano Emniyet Müdürlüğü'nce hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınmasının ardından, dolaylı biçimde yardımcı olduğunu ise inkâr etmedi.
Berlusconi, Lombardia Bölge Yönetimi Meclisi'ne üye seçilen Nicole Minetti'den gözaltına alınan Faslı kızla ilgilenmesini talep ettiğine değinerek, şöyle konuştu: "Ben, dramatik bir durumda olan bu kıza sadece bir ıslah evi bulmaya çalıştım. Sadece o kıza yardımcı olmak üzere birini (Minetti'yi) göndermekle yetindim. Kendisini yemeğe davet ettim mi? Bu soruya yanıt vermek istemiyorum."

'BANA YARDIM ETTİ'
Ruby, devlet televizyonu Rai2'ye verdiği demeçte, Berlusconi'yle tanıştığını, ancak bir ilişkisinin  olmadığını tekrarladı: "Sokaklara düşmemeyi, kötü işlere bulaşmamayı onun yardımına borçluyum. Yaptığı yardımlardan hiçbir karşılık beklemedi. Ancak insanlar benim sözlerimi maniple ederek ona çamur atma peşindeler."
Kasım 2'de 18'ine basacak olan Ruby R. hayatını anlatan bir kitap yazacağını, içinde Silvio Berlusconi'nin de olacağını söyledi.