Sulara gömülen aracını kurtarırken az kalsın boğuluyordu (ÖZEL)

Akşam saatlerinde sel sularının esir aldığı İstanbul Yolu Şaşmaz Kavşağı'nda tam bir can pazarı yaşandı. Sulara gömülen aracını kurtarmak isteyen bir

Akşam saatlerinde sel sularının esir aldığı İstanbul Yolu Şaşmaz Kavşağı'nda tam bir can pazarı yaşandı. Sulara gömülen aracını kurtarmak isteyen bir sürücü, kendini bir anda sularda buldu. Suyun içinde çaresizce çırpınan vatandaş boğulmaktan son anda kurtuldu.

Aşırı yağışların teslim aldığı Ankara'da İstanbul tam anlamıyla denize döndü. Sular, araçları tamamen kapatacak seviyeye yükseldi. Birçok sürücü araçlarının içinden çıkmayı başarsa da otomobillerinin sular altında kalmasını çaresizce izledi. Sulara gömülen bir aracı kurtarmak isteyen bir sürücü ise boğulma tehlikesi atlattı. Suyun içindeki aracını yanına kadar gelen bir dozere bağlayarak çekmek isteyen sürücü, halatın kopmasıyla bir anda suya düştü. Dengesini kaybeden talihsiz vatandaş, suyun içinde çırpınmaya başladı. Bir ara suyun içinde kaybolan sürücü dengesini tekrar sağladı ve yanındaki dozere tutunmayı başardı.

ARAÇ İÇİNE DOLAN SULARI BOŞALTMAK İÇİN KAZAĞINI KULLANDI

Bu arada bölgeden geçmeye çalışan bir aracın içi sularla doldu. Aracı kenara çeken sürücü kazağını çıkartarak otomobil içindeki suları boşaltmaya çalıştı.