Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı jesti

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Google tarafından da unutulmadı. Google 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel logo süprizi yaptı.

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı jesti
Dünyaca ünlü arama motoru Google, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel logosu ile büyük jest yaptı. Google'ın Türkiye sayfası ''www.google.com.tr'' adresine girenler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel logosu ile karşılaşıyorlar.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel logo büyük sevinç oluşturdu. Google'un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel logosu Türkiye girişlerine özel bir uygulama. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta çoşku içerisinde kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını sitemizin ana sayfasından takip edebilirsiniz.

Google'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı unutmadı...Google logosunda üçüncü harfini ay yıldızlı bayrak ile süsledi. G harfine ise Atatürk'ün fotoğrafını yerleştirdi.Google'un Doodle uygulaması ülkelerin özel günlerine özel olarak hazırlıyor ve gece 00:00’da yayına giriyor.

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı jesti
Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı jesti   ATATÜRK'ÜN GERÇEK SESİNİ DUYDUNUZ MU ? ( TIKLAYINIZ)

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı jesti   TÖREN ANITKABİR'DE BAŞLADI - VİDEO İZLE

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı jesti  CUMHURİYET NEDİR ? CUMHURİYET NASIL İLAN EDİLDİ (TIKLAYIN)

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı jesti   29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI FOTO GALERİ (TIKLAYIN)

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı jesti  10. YIL MARŞI'NI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı jesti 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ŞİİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı jesti ATATÜRK'ÜN NUTUK'TAN SİLDİĞİ CÜMLE NEYDİ?


Google, Türkiye sayfasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan özel tasarımlı logo kullandı.Google Türkiye ana sayfasındaki logoda, Türk bayrağındaki ay yıldız ve Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi yer alıyor. Logonun üzerine tıklandığında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel arama sonuçlarına ulaşılıyor.'Doodle' olarak nitelendirilen özel tasarımlı logolar, 1999 yılından itibaren Google'nin kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından kullanıldı.
Doodle uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek, dikkat çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca internet kullanıcıları, bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyorlar.