Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel logo çalışması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Google 00:00'da süpriz logosunu devreye soktu. İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı içn Google'ın yaptığı logo...

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel logo çalışması
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Google 00:00'da süpriz logosunu devreye soktu. İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı içn Google'ın yaptığı logo...Google, Türkiye ana sayfasında "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" için hazırladığı özel tasarımı ile jest yaptı. Dünya genelinde kutlanan bazı özel günlerde, açılış sayfasında özel tasarımlara yer veren Google, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı unutmadı.

Bugün arama yapmak için Google Türkiye sayfasına girenler, google logosunu kırmızı, ay yıldızla ve Atatürk resmi ile karşılaşıyor.Bu jesti ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Google, logosunun üzerine tıklandığında da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel aramasıyla ilgili sayfaların bulunmasını sağlıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Google'dan süpriz bir logo (doodle) tasarımı geldi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olması nedeni ile Google Türkiye güzel hediye ile bu günü kutladı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türkiye'de ve KKTC'de kutlamalar yapılacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Google'da logosunu değiştirerek katıldı. Google önemli günlere özel yaptığı logo çalışmasını bu sefer de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yaptı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bazı illerde yağmur engeline de takıldı.

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için yapılacak olan kutlamalar yağışın aşırı olması nedeni ile Pazar'a ertelendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili liderler açıklamalar Cumhurbaşkanı Abdullah Gül "sağduyu" çağrısında bulundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 87. sini Türkiye ve KKTC'de kutlayacağız. Cumhuriyet artık 87 yaşında...29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili son dakika gelişmelerini ve diğer medya dosyalarını sitemizden takip edebilirsiniz.Dünyaca ünlü arama motoru Google, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel yapılmış logo ile büyük bir jest yapmış oldu. Google Türkiye sayfası www.google.com.tr'a girenleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir logo ile karşılıyor.


Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel logo çalışması
Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel logo çalışması   ATATÜRK'ÜN GERÇEK SESİNİ DUYDUNUZ MU ?  ( TIKLAYINIZ)

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel logo çalışması   TÖREN ANITKABİR'DE BAŞLADI - VİDEO İZLE

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel logo çalışması  CUMHURİYET NEDİR ? CUMHURİYET NASIL İLAN EDİLDİ (TIKLAYIN)

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel logo çalışması   29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI FOTO GALERİ (TIKLAYIN)

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel logo çalışması  10. YIL MARŞI'NI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel logo çalışması 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ŞİİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel logo çalışması ATATÜRK'ÜN NUTUK'TAN SİLDİĞİ CÜMLE NEYDİ?


Google, Türkiye sayfasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan özel tasarımlı logo kullandı.Google Türkiye ana sayfasındaki logoda, Türk bayrağındaki ay yıldız ve Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi yer alıyor. Logonun üzerine tıklandığında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel arama sonuçlarına ulaşılıyor.'Doodle' olarak nitelendirilen özel tasarımlı logolar, 1999 yılından itibaren Google'nin kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından kullanıldı.
Doodle uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek, dikkat çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca internet kullanıcıları, bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye, konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyorlar.