29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Denizli'de de coşkuyla kutlandı

Cumhuriyet Bayramı Denizli'de de coşkuyla kutlandı. Yağmur ihtimaline karşı geçit töreni pazar gününe ertelendi. Konuşma, halk oyunları ve ödül töreni

Cumhuriyet Bayramı Denizli'de de coşkuyla kutlandı. Yağmur ihtimaline karşı geçit töreni pazar gününe ertelendi. Konuşma, halk oyunları ve ödül töreni bölümü ise Merkez Spor Salonu'nda yapıldı. Kutlamalara AK Parti milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Mehmet Salih Erdoğan, CHP Milletvekili Ali Rıza Ertemür, DSP Milletvekili Hasan Erçelebi, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özsoy, öğrenciler ve diğer vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Erkmen, Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük bir devlet olduğunu belirterek, "Cumhuriyet kolay kurulmamış, kolay kazanılmamıştır. Bunun kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Hepimizin değişik görüşleri olabilir. Bunlar, vatan sevgimizi hiçbir zaman denemeden, karşılıklı sevgi saygıyla Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlığın üzerine çıkma düşüncesi olmalıdır." dedi.

Öğrencilerin şiir okumasının ardından Belediye PAHOY Halk Oyunları Ekibi gösterisi yaptı. Tören, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödül verilmesiyle sona erdi.