Mehmet Akif Ersoy Caddesi Cazibe Merkezi Olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Dokuma Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ni Işıklar Caddesi gibi örnek düzenleme ile yeni bir cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi Cazibe Merkezi Olacak
Genel Sekreter Mehmet Aktekin, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Özkayacan, Fen İşleri Daire Başkanı Sebahat Çevik, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Nazif Altınpınar ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Aktekin, caddenin yeniden düzenlenmesiyle ilgili esnafı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. Esnafın görüş ve önerilerini dinleyen Mehmet Aktekin, esnafın taleplerinin kendileri için önemli olduğunu ifade etti.
Antalya'daki caddeleri güzelleştirme projesinin bir ayağı da Mehmet Akif Ersoy Caddesi olduğunu belirten Aktekin, "Burası Kepez'in ticari anlamda yoğun caddelerinden. Burada kendine özgü bir proje geliştirip, caddeyi bölgenin cazibe merkezi haline getirmeyi istiyoruz. Bu anlamda esnafın önerilerini almaya geldik. Esnaf projeye ve işbirliğine hazır görünüyor. Esnaf ve halkın da görüşlerini alarak bir proje hazırlayacağız. Yılbaşı gibi bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Mehmet Akif Ersoy Caddesi, çalışmalar tamamlandığında Antalya'nın en güzel caddelerinden biri olacak" dedi.