Erzincanspor Üçüncü Haftayı Üç Puanla Kapattı

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Erzincanspor kendi saha ve seyircisi önünde Iğdır Karaçomakspor'u 3-1'lik skorla yenerek ligin üçüncü haftasını üç puanla kapadı.

Erzincanspor Üçüncü Haftayı Üç Puanla Kapattı
2010-2011 sezonu deplasmanlı bölgesel amatör lig 1. grupta mücadele eden Erzincanspor 13 Şubat Şehir Stadı'nda Iğdır Karaçomakspor'u ağırladı. Erzincanspor Iğdır Karaçomakspor karşılaşması kırmız siyahlı takımın 3-1'lik galibiyetiyle sona erdi. Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun kuran Erzincanspor aradığı golü 36. dakikada Yusuf ile buldu. Maçın ilk yarısı 1-0'lık Erzincanspor galibiyetiyle biterken ikinci yarıya da hızlı başlayan Iğdır Karaçomakspor maçın 49. dakikasında skoru 1-1'e taşıdı.
Erzincanspor yediği ikinci golden sonra toparlanarak 55. dakikada durumu Gökhan'ın golü ile 2-1 yaptı. Daha organize ataklar geliştirerek ve rakip takım Iğdır Karaçomakspor kalesinde pozisyonlar üreten Erzincanspor aradığı 3. golü 83. dakikada Ahmet ile bularak skoru 3-1'e taşıdı. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Erzincanspor Iğdır Karaçomakspor karşısında galip gelerek Bölgesel Amatör Lig 1. grup üçüncü haftasında 3 puanın sahibi oldu.