Egiad Kuruluşunu Ajda Pekkan İle Kutladı

Ege Genç İş adamları Derneği (EGİAD) 20. yılını Ajda Pekkan konseriyle kutladı.

EGİAD'ın, 20. yıl kutlama yemeği Süper Star Ajda Pekkan'ın şarkılarıyla renklendi. Hilton Oteli balo salonunda yapılan geceye, EGİAD Başkanı Cemal Elmasoğlu'nun ev sahipliğinde İzmir Valisi Cahit Kıraç, EGİAD eski başkanı Kemal Çolakoğlu, EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Oğuz Tatış ve daha birçok dernek üyesi iş adamı katıldı. Türkiye'nin en güçlü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan EGİAD'ın 20 başarılı yılın coşkusunu yaşadığı gece, Atlasjet, Berk Optik, Doğankoç Güvenlik, Elmas Group Lojistik,
Enkaya Kağıt ve İncir Evi'nin destekleriyle gerçekleşti. Gecede, Mustafa Türkmenoğlu, Kemal Zorlu, Necip Kalkan, Önder Türkanı, Öner Akgerman, Zafer İlken, Bülent Zarif, Bülent Şenocak, Yılmaz Men, Bülent Akgerman, Ziya Beşe, Fatih Dalan, Levent Baysak, Kemal Çolakoğlu, Uğur Barkan ve Oğuz Tatış'ın bulunduğu EGİAD Danışma Kurulu üyelerine katkılarından dolayı plaket verildi.
Bir konuşma yapan EGİAD Başkanı Cemal Elmasoğlu, "20 yıldır birlikte 'EGİAD'la' sloganı ile yürüyoruz. Mutlu olmak için şunu unutmamalıyız, mutlu olmayı yarına bırakmak bir nehrin durmasına benzer. Oysa nehir asla durmaz. EGİAD'ın da yenilikleri ve hizmetleri asla durmayacaktır. 10. dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak bana güvenen, değer veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Ayrıca gecede Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy'a ve İzmir Valisi Cahit Kıraç'a da katkıları için teşekkür plaketi verildi. Vali Kıraç "EGİAD gibi 20 başarılı yılı geride bırakan bir kuruluşun her zaman arkasındayız. Zaten EGİAD'da yaptıkları ile bunu hak ettiğini bize gösteriyor" diye konuştu.

AJDA PEKKAN SAHNEDE ŞOV YAPTI
Geceye konuk olan Süper Star Ajda Pekkan, mini elbisesi ve göğüs dekoltesiyle çıktığı sahnede genç kızlara taş çıkarttı. İki kadın dansçısıyla programını gerçekleştiren ünlü sanatçı; tüm EGİAD üyelerine, eşlerine ve diğer konuklara eğlencesi yüksek bir gece yaşattı. Üç şarkı söyleyen Pekkan, "Böyle bir gecede sahne almaktan büyük onur duymaktayım" şeklinde konuştu. Gecenin sonunda Başkan Cemal Elmasoğlu Ajda Pekkan'a gecenin anısına teşekkür plaketi sundu.