Üç yaşındaki Yusuf için ilçe halkı seferber oldu

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki çocuk için ilçe halkı seferber oldu.

Geçtiğimiz Perşembe günü Bağlar Mahallesi'ndeki evinin

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki çocuk için ilçe halkı seferber oldu.

Geçtiğimiz Perşembe günü Bağlar Mahallesi'ndeki evinin önünde arkadaşlarıyla beraber oyun oynarken aniden ortadan kaybolan Yusuf Yıldırım isimli çocuk için başlatılan arama çalışmalarına ilçede yaşayan vatandaşlar da katılıyor. Emniyet mensupları ise şüphelendikleri her konuyu dikkatlice değerlendiriyor. Küçük Yusuf'un ailesi ise perişan halde çocuklarından gelecek sevindirici haberi bekliyor.

İkinci çocuğuna hamile olan anne Bircan Yıldırım, çocuk şebekesinden şüphelendiğini söyledi. Çocuğu aramadıkları yer kalmadığını aktaran anne Yıldırım, ''Ciğerim yandı. kim çocuğumu kaçırdıysa getirsin, şikayet etmeyeceğim.'' dedi.

Yusuf'un babası Abdulmutalip Yıldırım perşembe gününden bu yana yakınlarıyla beraber çocuğu aradıklarını ve bir türlü sonuca ulaşamadıklarını kaydetti. Yusuf'un kaybolduğu anı bir kez daha anlatan baba Yıldırım, ''Ben evimin altındaki mobilya imalathanesinde çalışıyordum. Yusuf sürekli benim yanıma gelir. O gün de gelmişti. Annesi telefon açtı 'çocuğun karnı aç getir yemek yedireyim' dedi. Dışarı çıktığımda çocuğumu göremedim. Arkadaşlarıyla dışarıda oyun oynuyordu. Evimin yan tarafında pazar kuruluydu, oraya baktım bulamadım. Markete baktım, her yeri aradım ama bulamadım.'' şeklinde konuştu.